Frank den Hollander

Onderhoud & Schilderwerken

 

KLEUR IN UW INTERIEUR.

Bent u opzoek naar een binnen schilder, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Binnenonderhoud is net zo belangrijk als buitenonderhoud, ze houden elkaar in balans zodat houtrot geen kans heeft.
Of het nu gaat om het sausen van de muren en plafonds, het schilderen van het houtwerk, of het aanbrengen van decoratieve wandafwerking, ik voer uw opdracht vakkundig en snel uit. 
Ik kan u uitgebreid informeren en adviseren over de toe te passen technieken en de te gebruiken materialen.
Daarnaast worden er altijd duurzame en milieuvriendelijke producten gebruikt en beschik ik over de juiste kennis en ervaring om een glansrijk resultaat te garanderen.

Ook op het gebied van kleurgebruik kan ik u op idee├źn brengen; verrassende kleurcombinaties en speciale applicatietechnieken bieden vaak onverwachte mogelijkheden om uw interieur te verfraaien.
Rustgevende kleuren in een slaapkamer, stimulerende kleuren in een hobbyruimte, vrolijke kleuren in een kinderkamer. Belangrijk is dat u zich er prettig voelt.

Indien gewenst worden alvast enkele stalen op de muren gezet.

Zo kan u het effect van de verf enkele dagen aanschouwen en komt u gemakkelijker tot een juiste keuze. Zelfs na het aanbrengen van een eerste verflaag, kan de kleur nog worden aangepast, zodat deze perfect bij uw interieur past. Overlast wordt tot een minimum beperkt en na iedere werkdag wordt de werkruimte opgeruimd achtergelaten.
Bij binnenonderhoud is de planning erg belangrijk. Door dit duidelijk af te spreken heeft u het minste ongemak en kunt u snel verder met de normale gang van zaken.